top of page

lör 09 sep.

|

Porsön

Luleå Vineriet

🍇🍷 Hej och varmt välkommen till Luleå Vineriet! Med passion för vin och ambitionen att föra samman likasinnade vinentusiaster. Är du fascinerad av vinets komplexitet, historia och charm? Då är du verkligen på rätt plats! Vi är stolta över att presentera vårt första event, Piemonte Vinprovning

Registration is closed
See other events
Luleå Vineriet
Luleå Vineriet

Time & Location

09 sep. 2023 19:00 – 10 sep. 2023 23:00

Porsön, Laboratorievägen 21, 977 54 Luleå, Sweden

Guests

About the event

Kvällens Program

 Först upp: Prosecco Vi börjar kvällen med en bubblig Prosecco som välkomstdrink. Ett perfekt sätt att sätta stämningen och förbereda dina smaklökar för den spännande vinresan som väntar.  

Dolcetto Därefter övergår vi till Dolcetto, en druvsort känd för sina mjuka och fruktiga toner. Detta röda vin är fantastiskt på egen hand men briljerar också i kombination med en mängd olika maträtter.  

Langhe Nebbiolo Nästa på listan är Langhe Nebbiolo, en druvsort som är ryggraden i många av Piemontes mest prestigefyllda viner. Förvänta dig komplexa smaker av röda bär, läder och kryddor.  

Barbera Barbera kommer därefter med sin höga syra och djupa färg. Ett mångsidigt vin som är älskat både i Piemonte och runt om i världen.  Barolo Vi rundar av de röda vinerna med en kraftfull Barolo, ofta kallad "kungen av viner och vinernas kung". Detta är en smakupplevelse du inte vill missa, med rika toner av svarta körsbär, tobak och jord.  

Avslutning: Limoncello Som en sista överraskning avrundar vi kvällen med en söt och syrlig Limoncello, en perfekt avslutning som kommer att lämna dig med ett leende på läpparna.  

Vi ser fram emot en oförglömlig kväll fylld med fantastiska viner och goda samtal. Säkra din plats idag och bli en del av denna spännande resa genom Piemontes vinlandskap!  

Pris: 250 kr (Swisha till 0767925106) Inkluderar provsmakning av alla ovanstående viner samt lätta tilltugg.  Datum: 2023-09-09 Tid: 20:00 Plats: Laboratorievägen 21, 97756 Luleå

Tickets

  • Biljett

    0,00 kr
    Sold Out

This event is sold out

Share this event

bottom of page